Депутати проголосували за купівлю автогрейдера у лізинг та виплату зарплати медикам

Деталі

Сьогодні відбулась позачергова сесія міської ради. Збиралися для термінового голосування за два основних питання: придбання спецтехніки для СКП «Комунальник» та для виділення коштів на зарплату смілянським медикам – працівникам міської поліклініки і поліклініки імені Т.Шевченка.
Депутати оперативно проголосували за обидва важливі питання і за додаткові, супроводжуючі рішення, які потрібні для реалізації основних.
Таким чином, обранці підтримали рішення СКП «Комунальник» придбати спільно з державою, за спеціальною державною програмою, у лізинг автогрейдер, вартістю 4,5 мільйони гривень.
Авансовий платіж – 20% від суми лізингу і відсотки оплачує держава, все інше протягом двох років сплачуватиме СКП «Комунальник». На підприємстві прорахували усі ризики і переконують, що зможуть виплатити суми лізингу. А поки СКП два роки виплачуватиме повну вартість, автогрейдер вже з першого дня зможе працювати на місто.
Також депутати вирішили проблему заборгованості з виплати зарплати медикам за серпень. Фахівцями управління фінансів було знайдено шляхи, як підтримати медичних працівників, тож їм виділили 2,5 млн грн з міського бюджету. Ще доведеться за рахунок міста компенсувати їм заробітну платню і за вересень. Але поки що адміністрації лікарень не можуть порахувати, скільки на це треба коштів.

Previous post Медики екстренки просять захисту від нападів пацієнтів
Next post На Черкащині чоловік через ревнощі стріляв у жінку | Новини Умані

Добавить комментарий