Святкування Дня людей поважного віку у Ротмістрівці

Деталі

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в нашій державі ще й День ветерана, у цей день світ вітає людей поважного віку та щиро дякує за працю, мудрість й покладенні зусилля на розвиток країни.

Урочисті заходи з нагоди цього свята пройшли й у Ротмістрівському будинку-інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів.

Свято вийшло на славу: колектив із села Голов’ятине подарував концерт українських пісень, виступили місцеві артисти із піснями та гуморесками, зварили козацьку кашу, та й гості не приходили із пустими руками.

Так до прикладу Всеукраїнське об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ» та компанія «Агро-Рось» подарували вітальні слова та електричний водонагрівач, який був необхідний для інтернату.

 

 

«Ми дуже уважно ставимося до цього свята, адже у цей день ми висловлюємо глибоку шану до людей поважного віку, для тих людей які сформували наші традиції, жили в нелегкий час, але будували країну, виховували дітей та онуків. Старше покоління є для нас джерелом народної мудрості», — розповідає Віктор Золотоверхий, очільник ВО «ЧЕРКАЩАНИ» — Смілянщина.

scroll back to top

Previous post Відкриття Книжкового фестивалю: організатори вручили премії “Книга Сhebookfest-2021” (ВІДЕО, ФОТО) — Новини Черкас за сьогодні
Next post Утримається осіння спокійна погода

Добавить комментарий