На Катеринопільщині засудили крадія більярдних куль

Катеринопільський суд завершив розгляд справи викрадача більярдних куль. Інцидент стався ще 2 роки тому. Наприкінці листопада 2019-го року мешканець села Кайтанівка добряче хильнув оковитої та пішов до будинку культури розважитись. Вже у приміщенні в його туманне поле зору потрапив більярдний стіл. Непомітно витягнути його не вдалося б, а от набір куль та 2 киї виявились для нього посильною ношею. Пише видання “Вісті Черкащини“.

«Скориставшись відсутністю власника та сторонніх осіб, шляхом вільного доступу, умисно, з корисливою метою, таємно викрав набір куль для більярду з поліестеру (15 куль білого кольору з цифрами від «1» до «15») та 1 куля червоного кольору (биток) у картонній коробці вартістю 1025 грн. 00 коп., а також два киї для більярду з деревини довжиною 1600 мм вартістю за 1 кий 188 грн. 80 коп., на суму 377 грн. 60 коп. Після чого, разом з викраденим, зник з місця вчинення кримінального правопорушення». – пишуть у рішенні суду.

Своїми діями поціновувач більярду наніс Кайтанівській сільській раді збитки в розмірі 1402 гривні. Вкрадене чоловік повернув на місце. Потерпілі та обвинувачений досягли згоди. Суд взяв це до уваги й підтримав позицію керівництва села, визначивши винуватцю штраф у 850 гривень.

Previous post Суд виправдав чоловіка, який “знайшов” у лісі мішки з рибою
Next post Черкащанин намагався продати 16 набоїв

Добавить комментарий